Laat je inspireren door
straffe cases

Hoe wij van jouw event een echte beleving maken? Dat tonen we je graag aan de hand van enkele inspirerende projecten.

Elia
Netbeheerder Elia stelt niet elke dag zijn werven open voor het publiek. Maar het Brabo-project in de Antwerpse haven was te indrukwekkend om er geen aandacht aan te besteden. Onze all-in Eventique aanpak deed alvast zijn werk en zette Elia 3 dagen lang in de spotlights!
Mise en Plage
Knokke-Heist en de Zwinstreek hebben een sterke culinaire reputatie en zijn absolute koploper op vlak van gastronomie. Met het tasting event Mise en Plage vond Eventique het ideale recept om die lekkere kant van de kustgemeente te promoten. In stijl.
Group Peeters
Group Peeters vierde in maart de opening van zijn nieuw hoofdkantoor in de Haven van Antwerpen met een magisch en druk bijgewoond feest. De betoverende uitnodiging had zijn effect dus duidelijk niet gemist. En dan moest de corporate movie nog in première gaan…
Assuralia
Naar goede gewoonte nodigde Assuralia in het begin van het jaar alle verzekeringsmaatschappijen uit op zijn jaarvergadering. D’M&S verzorgde de organisatie van dit prestigieuze event, een primeur die we meteen tot een goed einde brachten.
Skeyes
Luchtverkeersleider Belgocontrol vierde in 2018 zijn 20ste verjaardag met een hoogstaand event voor zijn medewerkers en stakeholders. D’M&S stond in voor de communicatie, de animatie en de volledige organisatie. Het leverde een event op van een uitzonderlijk hoog niveau, met een verrassende ontknoping.
Wolters Kluwer
Boekhouders en accountants hebben dankzij Wolters Kluwer een plek gevonden waar ze kunnen kennismaken met de nieuwste evoluties in hun vakgebied: Taxville. Ons eventteam bouwde mee aan deze nieuwste place to be voor boekhoudprofessionals.
HeidelbergCement
Respectvol omgaan met de natuur. HeidelbergCement draagt alvast zijn steentje bij. Vorig jaar organiseerde het al voor de 4de keer zijn internationale eco-wedstrijd, de Quarry Life Award. Voor de slotceremonie gaf de cementproducent opnieuw groen licht aan ons eventteam.
Victoria
Juwelenmerk Victoria organiseerde op 6 januari haar jaarlijkse Ontdekkingsdag. D’M&S verzorgde de volledige organisatie, van de communicatie tot de aankleding van de zaal en de ontvangst van de gasten. Het werd letterlijk en figuurlijk een schitterende avond!
Sofico
Sofico vierde onlangs zijn 30ste verjaardag. Deze mijlpaal liet het bedrijf niet zomaar aan zich voorbij gaan. Om er een onvergetelijk feest van te maken én de medewerkers een blik op de toekomst van het bedrijf te gunnen, vertrouwde het op onze event skills.
PlasticsEurope
Hoe plaats je de afvalproblematiek op zee in de kijker tijdens een congres met deelnemers uit de hele wereld? Met een beeld dat ook zonder uitleg in 7 talen de boodschap overbrengt. Een beeld dat verder overal wordt doorgetrokken. D’M&S ontwikkelde deze conceptvisual, tekende voor de communicatie én leidde het event in goede banen. Proper gedaan!
AZ groeninge
AZ groeninge pakte uit met een nieuwe campus en D’M&S mocht de 3 grootse openingsevents organiseren én alle communicatietools ontwikkelen, zoals een website, uitnodigingen en registratieplatforms.
Compass Group
Op 1 juni organiseerde ons eventteam de 'Battle of the Chefs' voor foodservicespecialist Compass Group. Tijdens de finale in Tour & Taxis streden 10 koksteams om de titel ‘Signature Dish of the Year’. De 250 gasten genoten met volle teugen van het kookspektakel.
Stichting tegen Kanker
Elke twee jaar deelt Stichting tegen Kanker beurzen (grants) uit aan wetenschappers die een belangrijke bijdrage leveren aan het onderzoek tegen kanker. Dit jaar maakte ons eventteam van deze prestigieuze gelegenheid een stijlvolle awardceremonie. Een schot in de roos.
Hainan Airlines
10 jaar geleden landde het eerste vliegtuig van de Chinese luchtvaartmaatschappij Hainan Airlines vanuit Bejing in Brussel. Om dat te vieren nodigde het in september 250 relaties uit voor een ‘east meets west’ event.
PlasticsEurope
'Together we must save our oceans from litter'. Dat was het thema van Polytalk 2018. Het internationale event vond dit jaar plaats op 26 en 27 april in het Westin Dragonara resort in Malta. Het eventteam van D'M&S stond al voor de tweede keer aan het roer en zorgde opnieuw voor een rimpelloze organisatie.
Devan
Een nieuwe hoofdzetel. Dat verdient een waardige housewarming. Volgens een feestconcept dat niet alleen innovatief en creatief, maar ook transparant, functioneel, rechtlijnig en duurzaam moest zijn. D’M&S verzoende al deze eisen in een memorabel evenement.
Saint-Gobain Glass
Bouwmaterialengroep Saint-Gobain blies vorig jaar 350 kaarsjes uit. Dat vierde de afdeling Glassolutions samen met enkele geprivilegieerde klanten en verdelers in Versailles, de plaats waar het allemaal begon. D’M&S Events regelde een koninklijke ontvangst.
Voka
Dat een nieuwjaarsreceptie geen verplicht nummer hoeft te zijn, bewees D’M&S Events met de nieuwjaarsdrink van Voka. We maakten er een boeiende bijeenkomst van, in een fraai kader en met een sterke boodschap in een dynamische verpakking