Laat je inspireren door
straffe cases

Hoe wij van jouw event een echte beleving maken? Dat tonen we je graag aan de hand van enkele inspirerende projecten.

Jacops
Je medewerkers met een goed gevoel de zomer insturen? Voor Jacops, specialist in infrastructuurtechnieken, haalden we onze beste grillskills boven en organiseerden we onder een stralende julizon een dubbele afterwork barbecue overgoten met summer vibes.
Assuralia
Voor de organisatie van en de communicatie rond zijn jaarlijks evenement vertrouwt Assuralia graag op onze expertise en creativiteit. Dat was dit jaar niet anders. Met ‘vertrouwen’ als rode draad en een sterk én spectaculair programma slaagden we er opnieuw in een overtuigend event te organiseren, één dat nog lang zal blijven hangen…
Compass Group
Compass Group staat sterker dan ooit. Om de nieuwe structuur voor te stellen en alle medewerkers zich erin thuis te laten voelen, organiseerden we op korte tijd een fijn personeelsevent.
Alstom
Om de contacten met zijn eigen en internationale leveranciers aan te scherpen en in primeur de nieuwe dubbeldektrein van de NMBS voor te stellen, zetten we voor Alstom een geslaagd netwerkevent op de rails.
Elia
Netbeheerder Elia stelt niet elke dag zijn werven open voor het publiek. Maar het Brabo-project in de Antwerpse haven was te indrukwekkend om er geen aandacht aan te besteden. Onze all-in Eventique aanpak deed alvast zijn werk en zette Elia 3 dagen lang in de spotlights!
Mise en Plage
Knokke-Heist en de Zwinstreek hebben een sterke culinaire reputatie en zijn absolute koplopers op vlak van gastronomie. Met het tasting event Mise en Plage vond Eventique het ideale recept om die lekkere kant van de kustgemeente te promoten. In stijl.
Group Peeters
Group Peeters vierde in maart de opening van zijn nieuw hoofdkantoor in de Haven van Antwerpen met een magisch en druk bijgewoond feest. De betoverende uitnodiging had zijn effect dus duidelijk niet gemist. En dan moest de corporate movie nog in première gaan…
Assuralia
Naar goede gewoonte nodigde Assuralia in het begin van het jaar alle verzekeringsmaatschappijen uit op zijn jaarvergadering. D’M&S verzorgde de organisatie van dit prestigieuze event, een primeur die we meteen tot een goed einde brachten.
Skeyes
Luchtverkeersleider Belgocontrol vierde in 2018 zijn 20ste verjaardag met een hoogstaand event voor zijn medewerkers en stakeholders. D’M&S stond in voor de communicatie, de animatie en de volledige organisatie. Het leverde een event op van een uitzonderlijk hoog niveau, met een verrassende ontknoping.
Wolters Kluwer
Boekhouders en accountants hebben dankzij Wolters Kluwer een plek gevonden waar ze kunnen kennismaken met de nieuwste evoluties in hun vakgebied: Taxville. Ons eventteam bouwde mee aan deze nieuwste place to be voor boekhoudprofessionals.
HeidelbergCement
Respectvol omgaan met de natuur. HeidelbergCement draagt alvast zijn steentje bij. Vorig jaar organiseerde het al voor de 4de keer zijn internationale eco-wedstrijd, de Quarry Life Award. Voor de slotceremonie gaf de cementproducent opnieuw groen licht aan ons eventteam.
Victoria
Juwelenmerk Victoria organiseerde op 6 januari haar jaarlijkse Ontdekkingsdag. D’M&S verzorgde de volledige organisatie, van de communicatie tot de aankleding van de zaal en de ontvangst van de gasten. Het werd letterlijk en figuurlijk een schitterende avond!
Sofico
Sofico vierde onlangs zijn 30ste verjaardag. Deze mijlpaal liet het bedrijf niet zomaar aan zich voorbij gaan. Om er een onvergetelijk feest van te maken én de medewerkers een blik op de toekomst van het bedrijf te gunnen, vertrouwde het op onze event skills.
PlasticsEurope
Hoe plaats je de afvalproblematiek op zee in de kijker tijdens een congres met deelnemers uit de hele wereld? Met een beeld dat ook zonder uitleg in 7 talen de boodschap overbrengt. Een beeld dat verder overal wordt doorgetrokken. D’M&S ontwikkelde deze conceptvisual, tekende voor de communicatie én leidde het event in goede banen. Proper gedaan!
AZ groeninge
AZ groeninge pakte uit met een nieuwe campus en D’M&S mocht de 3 grootse openingsevents organiseren én alle communicatietools ontwikkelen, zoals een website, uitnodigingen en registratieplatforms.
Compass Group
Op 1 juni organiseerde ons eventteam de 'Battle of the Chefs' voor foodservicespecialist Compass Group. Tijdens de finale in Tour & Taxis streden 10 koksteams om de titel ‘Signature Dish of the Year’. De 250 gasten genoten met volle teugen van het kookspektakel.
Stichting tegen Kanker
Elke twee jaar deelt Stichting tegen Kanker beurzen (grants) uit aan wetenschappers die een belangrijke bijdrage leveren aan het onderzoek tegen kanker. Dit jaar maakte ons eventteam van deze prestigieuze gelegenheid een stijlvolle awardceremonie. Een schot in de roos.
Hainan Airlines
10 jaar geleden landde het eerste vliegtuig van de Chinese luchtvaartmaatschappij Hainan Airlines vanuit Bejing in Brussel. Om dat te vieren nodigde het in september 250 relaties uit voor een ‘east meets west’ event.
PlasticsEurope
'Together we must save our oceans from litter'. Dat was het thema van Polytalk 2018. Het internationale event vond dit jaar plaats op 26 en 27 april in het Westin Dragonara resort in Malta. Het eventteam van D'M&S stond al voor de tweede keer aan het roer en zorgde opnieuw voor een rimpelloze organisatie.
Devan
Een nieuwe hoofdzetel. Dat verdient een waardige housewarming. Volgens een feestconcept dat niet alleen innovatief en creatief, maar ook transparant, functioneel, rechtlijnig en duurzaam moest zijn. D’M&S verzoende al deze eisen in een memorabel evenement.
Saint-Gobain Glass
Bouwmaterialengroep Saint-Gobain blies vorig jaar 350 kaarsjes uit. Dat vierde de afdeling Glassolutions samen met enkele geprivilegieerde klanten en verdelers in Versailles, de plaats waar het allemaal begon. D’M&S Events regelde een koninklijke ontvangst.
Voka
Dat een nieuwjaarsreceptie geen verplicht nummer hoeft te zijn, bewees D’M&S Events met de nieuwjaarsdrink van Voka. We maakten er een boeiende bijeenkomst van, in een fraai kader en met een sterke boodschap in een dynamische verpakking
Aldi
Begin dit jaar opende ALDI zijn nieuw distributiecentrum in Turnhout. Bij de opening van het meest duurzame industriegebouw van België hoorde natuurlijk een duurzaam event. Een uitdaging die het team van Eventique maar al te graag aanging. 
Elia
Een primeur zoals het unieke MOG-project kon netbeheerder Elia niet zonder de nodige aandacht voorbij laten gaan. Dus zorgden we voor een bijzondere inhuldiging met royale allures.
Chez nous
Na Chez Nous in Cannes organiseerden we dit jaar voor het eerst een editie van het high-end netwerkevent voor bouwprofessionals in België. En ook met Chez Nous Brussels slaagden we er moeiteloos in vele binnen- en buitenlandse sterkhouders uit de bouwmarkt samen te brengen voor een geslaagde en gesmaakte avond ‘onder ons’.
Eight advisory
Eight ­Advisory maakt stijlvolle entree in België Eind vorig jaar opende Eight Advisory zijn eerste ­vestiging in België. Naast kantoren in Parijs, Lyon, Nantes, Londen en Frankfurt, is het consultancy­bureau nu ook in Brussel aanwezig. Eventique ­verzorgde de officiële opening met een stijlvol feest.
Elia
Elia Group wilde het potentieel van offshore windenergieproductie in de kijker zetten.  Wij organiseerden het evenement voor een select groepje stakeholders in de haven van Oostende.
Boss Paints
BOSS Paints maakt het mooie weer op Ibiza   Geen betere plaats om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte dan Ibiza. Dat vond BOSS paints ook en dus beloonde het zijn topklanten in mei met een hospitality trip naar ‘het witte eiland’. Met originele activiteiten, unieke locaties en een vlotte organisatie kleurden we deze reis net iets creatiever in… Meer once in a lifetime, quoi.
Eternit
Eventique organiseerde een vijfdaagse incentive voor dak- en gevelspecialist Eternit, die met haar Top Team Pro-dakdekkers een week lang naar Marrakesh trok. Een uitdaging die het team met succes volbracht. Klaar voor een reis naar de parel van Marokko?
Atos
Als toonaangevend IT-bedrijf draagt Atos technologie hoog in het vaandel. Met Innovatos brengt het zijn ­medewerkers jaarlijks samen om hen te inspireren met de laatste nieuwe trends. Het Eventique-team tekende voor een tech event en omkadering van de bovenste plank.
Chez nous
Chez Nous Cannes, het high-end netwerkevent voor de bouw- en vastgoedsector, wordt steeds internationaler. Na 10 succesvolle edities ontving het dit jaar 850 gasten op een adembenemende locatie aan de Franse Riviera. Onze teams zorgden er mee voor dat het evenement én de communicatie opnieuw ‘magnifique’ waren.
Elindus
Slim energiebeheer kan bedrijven energie besparen én winst opleveren.  Om klanten daarvan te overtuigen, brachten Elindus, MR Solar en HiTE hun klanten  samen voor een evenement dat barstte van de energie. Powered by Eventique.
Unilin Insulation
Unilin Insulation, onderdeel van de Unilin groep, blaast dit jaar 50 kaarsjes uit. Een gelegenheid die ze niet voorbij konden laten gaan zonder hun key accounts en dealers te bedanken voor het jarenlange vertrouwen.
Etex
Voor Etex, wereldwijde innovator op het gebied van bouwmaterialen, haalden we onze beste organisatieskills boven voor een zonovergoten 3-daagse incentive trip met een vleugje cultuur.
Orfit Industries
Orfit Industries, een wereldspeler in het ontwikkelen van medische hulpmiddelen in kunststof, werd 30 jaar en dat wilde het samen met zijn medewerkers en hun familie vieren. Op een mooi nazomer-weekend trokken we naar Durbuy en zetten we met een spetterend familiefeest de kaars op de verjaardagstaart!
Equbreeding
Equ.Breeding lanceerde enkele jaren geleden het Equbreeding.auction platform. Voor de meest recente editie van deze gerenommeerde live en online veiling in de (inter)nationale paardenwereld had het team van Eventique de teugels stevig in handen. Dankzij de vlekkeloze eventorganisatie en -coördinatie werd het een stijlvolle en spectaculaire veilingshow.
Van de Velde Packaging
Goede communicatie bevordert het teamgevoel en creëert een positieve vibe op de werkvloer. Dat heeft Van de Velde Packaging goed begrepen. De verpakkingsspecialist maakt een sterke groei door. Hoog tijd om alle werknemers samen te brengen en hen te informeren over plannen en waarden. Let’s go on teambuilding!
ABB
Een klein gebaar doet wonderen. Dat weet ook ABB. Om zijn werknemers in de Benelux te bedanken voor hun dagelijkse inzet en engagement organiseerde het technologiebedrijf een familiedag. Wij maakten er een evenement van waar iedereen reikhalzend naar uitkeek én nog lang van kon nagenieten.
Conway
Voor Conway, specialist in on-the-go consumptie, stak ons eventteam de jaarlijkse leveranciersbeurs opnieuw in een fris en hip jasje.
Square Group
Square Group, totaalpartner in de bouw, liet zich recent een nieuwe branding opmeten.
Still
Vorkheftruckproducent STILL wou de traditionele eindejaarsdrink voor zijn personeel wat meer toeters en bellen geven om de teamspirit te versterken. Onze teams mochten na afloop alvast het glas heffen op een geslaagd en vooral gezellig event.
BCS Swinnen
Voor BCS Swinnen toverden we één van de bedrijfshallen om tot Swinter Wonderland. In een sfeervol winters Alpendecor genoten de 350 aanwezigen van een gemütliche après-ski, Sankt-Moritz style.
Wienerberger
Voor Wienerberger maakten we er een belevenis van die alle deelnemers van 4 continenten wist te verrassen en te boeien. Een steengoed event!
Smart Packaging Solutions
Smart Packaging Solutions, specialist in beschermende verpakking voor kwetsbare producten zoals vlees, vis, bloemen, groenten en fruit, richtte een state-of-the-art Competence Center op in Meer. Om uit te pakken met die nieuwe troef, organiseerde ons eventteam een feestelijke opening voor zowel hun toegewijde medewerkers als hun gewaardeerde klanten.
Van Mossel Vereenooghe
Het stond in de sterren geschreven, de opening van de “Star Showrooms” van Van Mossel Vereenooghe was out of this world. Dankzij de goed aangestuurde eventorganisatie werd het grote openingsweekend voor de vestigingen van Knokke-Heist en Brugge een schitterend succes.
EY
Een volledig nieuwe HQ? Dat vraagt om een hoogvlieger van een opening. Voor EY Belgium zorgden we ervoor dat alle werknemers vliegensvlug hun nieuwe werkplek ‘The Wings’ in Diegem leerden kennen tijdens een uniek vierdaags event. 
Comelit
Een nieuw product op de markt brengen? Dat laat je niet zomaar onopgemerkt passeren. Comelit legde de bal in ons kamp om een spectaculair lanceringsevent op te zetten waar distributeurs hun innovatieve videodeurintercom, ‘People’ konden ontdekken. 
Excent
Een CEO die zich jarenlang heeft ingezet voor zijn werknemers, die verdient een waardig afscheid wanneer hij met pensioen gaat. Daarom klopte Excent aan bij het team van Eventique. Wij hebben dan ook een tandje bijgestoken om zijn afscheid onvergetelijk te maken. 
ABB
Hoe neem je klanten en stakeholders mee in het groeiverhaal van je bedrijf? ABB deed het met een corporate netwerkevent naar aanleiding van de officiële opening van een nieuwe productiesite in België. Onze teams maakten er een geslaagd evenement van, mooi in de stijl én duurzaamheidsvisie van de technologieleider in elektrificatie en automatisering.
Conway
Wat beweegt er in de tabaksindustrie in België en hoe ziet de toekomst eruit? Met de tweedaagse inspiratie- en demonstratiebeurs Atelier Fumé bracht Conway zijn klanten daarvan op de hoogte. Onze event creators bedachten een stijlvol concept waarvan ‘the convenience company’ en de meer dan 800 bezoekers duidelijk in de wolken waren.
ASV
Voor de 12de editie van Shiplink, het tweejaarlijkse netwerkevent van de Anwerpse Scheepvaartvereniging ASV, rolden we de rode loper uit in de Waagnatie in Antwerpen. En of de meer dan 2000 gasten zich vip voelden…
Chez nous
De 12de editie van Chez Nous Cannes was een hoogvlieger. Ons eventteam verzorgde de organisatie en de communicatie van het invite-only netwerkevent voor C-level bouw- en vastgoedprofessionals en trakteerde alle aanwezigen op een alweer royaal gevulde avond.
BASF
Graangewassen beschermen tegen ziektes en schimmels? Daar heeft BASF Agricultural Solutions een nieuw, revolutionair fungicide voor. 
Compass Group
In oktober organiseerden we voor de tweede keer de ‘Battle of the Chefs’ voor Compass Group. Deze keer met een fijne kers op de taart voor alle medewerkers van de foodservicespecialist.
ABB
Hoe connecteren met je doelgroepen als fysieke bijeenkomsten niet of moeilijk te organiseren zijn? ABB kiest voor hybride events. Zo organiseerden we voor de specialist in elektrisch installatiemateriaal de voorbije maanden met succes een reeks webinars. Live vanuit onze studio.
Conway
Nadat ons eventteam voor Conway, dé specialist voor on-the-go consumptie, al een kleinere, sfeervolle foodmarket had georganiseerd, stak het nu ook de jaarlijkse leveranciersbeurs in een fris en hip kleedje.
Ibens
Herman Bernaerts, ceo van Ibens, gaat met pensioen. Zijn bijdrage aan het mooie parcours dat de bouwgroep de afgelopen 15 jaar heeft afgelegd, is aanzienlijk. Daarom wilde het bedrijf hem een gepast afscheid geven. Een koud kunstje voor ons eventteam.
ABB
Connecteren met je doelgroepen was in 2021 dé grote uitdaging voor heel wat bedrijven. In een vorig nummer vertelden we al hoe we voor ABB webinars organiseerden in onze studio. Toen fysieke events weer mochten, gingen we met hun installateurs het water op…
AZ groeninge
AZ Groeninge schrijft nieuw verhaal op Dag van de Wetenschap
Conway
Conway is specialist in on-the-go consumptie. Om de nieuwigheden in het Fresh&Frozen assortiment voor te stellen, nodigden we hun klanten uit naar de markt. Boqueria-style… 
Brugge geeft energie
In opdracht van Brugge Geeft Energie en Stad Brugge organiseerden we in oktober de eerste editie van RijBatterij, een openluchtexpo van elektrische en hybride wagens. Wij tekenden voor het volledige plaatje, van de conceptcreatie over de organisatie tot de communicatie. 
Etex
Met een live gestreamd hybride event en de bijhorende visuele communicatie hielpen we mee er een succes van te maken.
Compass Group
Hoe blijven je medewerkers gemotiveerd na een jaar afstand houden en hoe maak je hen enthousiast voor de toekomst? Voor cateraar Compass Group bleek het Reconnect hybride event alvast het ideale recept.
Assuralia
Voor Assuralia was een hybride event dé oplossing om in 2021 toch te kunnen connecteren met zijn publiek. Wij zaten, in onze studio in Brugge, aan de knoppen van dit live gestreamde en strak geregisseerde digitaal evenement.
Ombudsdiensten
Een tweetalig institutioneel event op de rails zetten? Dat deden we voor de ombudsdiensten van de spoorwegen, de post en telecom.
POM West-Vlaanderen
POM West-Vlaanderen gaat voluit voor hybride event
Aldi
We organiseerden voor Aldi een event in Yrseke en gingen we in zee met een fijne selectie journalisten én influencers.
ASV
De Antwerpse Scheepvaartvereniging ASV en NAVES, hadden een en ander te vieren. De eerste mocht 120 kaarsjes uitblazen, de tweede 50. Ons eventteam schoof mee aan tafel en presenteerde de jarigen een stijlvolle gala-avond.
Gardec
In 2020 bestond scheepshersteller en metaalverwerker Gardec uit Zeebrugge 25 jaar en nam het een nieuw droogdok in gebruik.  Dat was echter buiten de pandemie gerekend. Twee jaar later kon het verjaardagsfeest voor de medewerkers én de officiële doopceremonie toch doorgaan, met ons eventteam aan het roer.
HeidelbergCement
Voor de officiële prijsuitreiking van de tweejaarlijkse Quarry Life Award, de wereldwijde duurzaamheidscompetitie van Heidelberg Materials, waren meer dan 100 genodigden op de afspraak in Brussel. Ons eventteam serveerde hen een memorabele awardceremonie met tal van hoogtepunten zoals een videotoespraak van Jane ‘Gorillas in the mist’ Goodall.
Van Hool
Het was de eerste keer, maar na afloop waren de reacties unaniem: het lanceringsevent voor de nieuwe serie touringcars van Van Hool was een schot in de roos.
ASV
Elke twee jaar organiseert de Antwerpse Scheepvaartvereniging voor zijn scheepsagenten een netwerkevent waarop ze hun internationale klanten en relaties uit de expeditie-, verladers- en havenwereld kunnen ontmoeten. Dat is Shiplink en onze teams houden dit druk bijgewoonde event al verschillende edities met plezier mee op koers.
Engi Talents
Veel zwart en zilver, een misttapijt, kaarsen, een verborgen diamant… Aan mysterieuze sfeer geen gebrek op het personeelsfeest van Engi Talents. Het concept kwam uit de koker van onze eventafdeling Eventique die de feestvierders een onvergetelijke avond bezorgde.
Gumball 3000
De Gumball 3000 Rally die voor het eerst in zijn 24-jarig bestaan Brugge aandoet? Daar wilden we bij zijn!
Ronald McDonald Kinderfonds
Het fundraising event in het Grand Casino van Knokke-Heist dat we voor het Ronald McDonald Kinderfonds organiseerden, was een schot in de roos.