De Antwerpse Scheepvaartvereniging ASV en NAVES, de Nationale Federatie der Verenigingen van Scheepsagenten en -makelaars van België, hadden een en ander te vieren. De eerste mocht 120 kaarsjes uitblazen, de tweede 50. Ons eventteam schoof mee aan tafel en presenteerde de jarigen een stijlvolle gala-avond in de statige Handelsbeurs in Antwerpen.

Handelsbeurs, Antwerpen

Galafeest

300 aanwezigen

Verjaardagsfeest met een gouden randje

Black tie, business, avondkledij of cocktail. De dresscode voor de gala night van ASV en NAVES was feestelijk formeel. Voor een 120- en 50-jarige mag het tenslotte altijd ietsje meer zijn. De recent gerestaureerde Handelsbeurs in hartje Antwerpen was alvast perfect uitgedost voor de gelegenheid: het historisch gebouw vormde de ideale, (blad)gouden locate voor het dubbelfeest.

Een organisatie op topniveau

Onze eventteams serveerden de meer dan 300 aanwezige (internationale) klanten, leveranciers en werknemers van ASV en NAVES een galafeest van topniveau: van het culinaire seated dinner over de enscenering van de verjaardagstoespraken op de balkons tot de feeërieke muzikale show van het Scaletta koor van de Kolacny broers. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Op de netwerkreceptie achteraf waren dan ook alleen tevreden gezichten te zien.

Aftermovie

Het geheim van een goede uitnodiging

Hoe maak je mensen warm voor je evenement? Schenk de nodige aandacht aan de uitnodiging. Immers: you never get a second chance to make a first impression! Daarom ontwierpen we voor het galafeest een grafisch verfijnde inivitatie in zwart-goud, voorafgegaan door een al even elegant, digitaal uitgestuurde save the date. Op het registratieplatform om in te schrijven, voerden eenvoud en gebruiksgemak de boventoon. Met een full house en geslaagd event als resultaat!