Why Eventique ?

Ontdek de kracht van een
FULL-SERVICE EVENTAANPAK

Eventique is zoveel meer dan een event agency. Naast de organisatie regelen we ook de communicatie op en rond je bedrijfsevent, personeelsfeest, beurs of incentive. You want more? Een cool concept, een online registratieplatform, standenbouw, catering, videocontent,…? We hebben álles in huis om jouw event in goede banen te leiden. Check!

Start met een sterk verhaal

Hoe maak je je doelgroepen al van bij de save the date enthousiast voor je event en bezorg je hen voor, tijdens en na een fijn gevoel? Een origineel concept, een boeiend verhaal, een creatieve fil rouge. That does the trick! Onze creatives verpakken je event in een onweerstaanbaar jasje en laten ‘het idee’ perfect matchen met jouw huisstijl. Ook nog op zoek naar een sterk verhaal?

Let’s talk!

Van uitnodiging tot aftermovie

Bij de organisatie van je event komen 1001 dingen kijken. Gelukkig hoef jij je daarvan niets aan te trekken. Wij hebben alles in huis om elk evenement tot in de kleinste details vorm te geven. Online registratieflow? Signalisatie? Catering? Audiovisuele support? Een script als leidraad voor de moderator?

We got you covered!
 

Standenbouw & printafdeling

Het geheim van onze totaalaanpak? Eventique is een onderdeel van D’M&S, een full-service communicatiegroep. Marketingstrategen, grafisch vormgevers, onlinemarketeers, standenbouwers, een printafdeling voor het digitaal printen van beurswanden, banners, panelen, signalisatie… Ze staan hier allemaal klaar om jouw event dat tikje extra te geven!

Dankzij al die in-house expertise kunnen we snel schakelen en zelfs last-minute nog de puntjes op de i zetten. Een telefoontje naar onze collega’s volstaat! Handig, zo’n flexibele totaalaanpak, toch?
 

Klaar voor een topevent?

Full event service, totaalspektakel, unieke belevenis… Mooie woorden, maar geloof ons: wij hebben al zoveel events op onze teller staan dat we je een vlotte evenementorganisatie kunnen garanderen. Opvallen op een beurs? Een personeelsfeest dat swingt? Een bedrijfsopening vieren in stijl? We doen wat we beloven: events organiseren die eruit springen en je een positieve return on event opleveren.

Bekijk onze showreel

Voor elk event de juiste aanpak

Een sfeervolle vakbeurs organiseren? Een knaller van een personeelsfeest geven? Een bedrijfsopening vieren in stijl? Of je relaties trakteren op een fijne incentive? Onze eventteams garanderen je altijd een positieve return on event. Meer weten?

Contacteer onze experten