Conway is specialist in on-the-go consumptie. Om de nieuwigheden in het Fresh & Frozen assortiment voor te stellen, nodigden we hun klanten uit naar de markt. Boqueria-style… 

Meer dan een foodbeurs

Conway levert kant-en-klare maaltijden, snacks, salades, sappen, groenten en fruit aan tankstations, bioscopen, supermarkten en andere on-the-go locaties. Om klanten te laten proeven van nieuwe producten in het Fresh&Frozen assortiment organiseert het traditioneel een foodbeurs. Dit jaar pakte ons eventteam het echter net iets anders aan en gingen we voor een nieuw, creatief en trendy recept. 

Verrassend concept

Voor het Conway Fresh&Frozen evenement lieten we ons inspireren door de beroemde en supergezellige Mercat de la Boqueria in Barcelona. Als locatie kozen we daarom de sfeervolle Be-Here foodmarket in Brussel. In de authentieke setting van deze overdekte marktplaats organiseerden we onze eigen Conway ‘Boqueria’ waar bezoekers konden rondkuieren tussen de standjes (van houten pallets) en proeven à volonté. 

Een authentieke locatie, een creatief concept en een coronaproof organisatie. Met die ingrediënten maakten we van het Conway Fresh & Frozen event een gesmaakte topper.

Kwalitatieve totaalbeleving

De tastings, showcookings en demo­workshops tilden het event naar een hoger niveau en maakten er een totaalbeleving van. Onze teams verzorgden de organisatie, bovendien in lijn met de coronamaatregelen. Zo moest iedereen bv. een covid safe ticket voorleggen. Misschien een drempel voor een aantal klanten om langs te komen… maar zij die er wel waren, bleken topleads. Ons recept is Conway dan ook goed bevallen. Verandering van spijs doet eten…