Smart Packaging Solutions, specialist in beschermende verpakking voor kwetsbare producten zoals vlees, vis, bloemen, groenten en fruit, richtte een state-of-the-art Competence Center op in Meer. Om uit te pakken met die nieuwe troef, organiseerde ons eventteam een feestelijke opening voor zowel hun toegewijde medewerkers als hun gewaardeerde klanten.

Meer, Antwerpen

Opening nieuwe vestiging

+250

Ontdek meer in Meer

Om snel in te spelen op de steeds veranderende markt, opende Smart Packaging Solutions een nieuw Competence Center. Het bedrijf test er nieuwe ontwikkelingen en stelt er proactief verpakkingsoplossingen voor die voldoen aan de eisen van de klant. Tijdens het openingsfeest kregen bezoekers de kans om via een rondleiding een exclusieve blik te werpen op de geavanceerde faciliteiten.

Smart Packaging style

De locatie transformeerde voor dit tweedaagse evenement in een visuele weergave van hun merkidentiteit. Elk detail, van de outfit van de hostessen en de logo’s op de bar tot de uniek ontworpen wegwijzers, straalde het kenmerkende wit-en-groene kleurenpalet uit, met als hoogtepunt de zwevende verpakkingen als artistieke blikvangers. De eerste dag werden de klanten getrakteerd op een high-end walking dinner met live pianomuziek. Op dag twee genoten de medewerkers en hun gezinnen van een smakelijk buffet, een super coole kidscorner met goochelaar en als kers op de taart een live coverband. Kortom, een onvergetelijke ervaring voor klein en groot!

Creatieve communicatie

Eén van onze grootste uitdagingen was de eventcommunicatie. We ontwikkelden twee registratieplatformen – eentje voor de klanten en eentje voor de medewerkers – beschikbaar in drie verschillende talen. Daarnaast zetten we een geautomatiseerde e-mailcampagne op voor de uitnodigingen en ontwierpen we posters met een QR-code voor een moeiteloze registratie van de medewerkers. Naast deze digitale inschrijvingsmogelijkheid, boden we ook papieren uitnodigingen met afscheurstrook aan. We zetten alles op alles om klanten en medewerkers te enthousiasmeren en op een ‘full package’ te trakteren!