Dat een nieuwjaarsreceptie geen verplicht nummer hoeft te zijn, bewees D’M&S Events met de nieuwjaarsdrink van Voka. We maakten er een boeiende bijeenkomst van, in een fraai kader en met een sterke boodschap in een dynamische verpakking

Event van a tot z

Een evenement waar de Vlaamse politieke en economische elite verzamelen blaast, vraagt een tot in de puntjes verzorgde organisatie. De lat lag dus hoog, maar zo hebben we het graag. In het statige kader van Bozar werden de meer dan 700 aanwezigen onthaald met bubbels. Daarna begon het echte werk: het panelgesprek in het teken van durven, vernieuwen en veroveren, een thema dat ook ons op het lijf is geschreven.

Ludieke Introfilmpjes & animated movies

Het debat werd in goede banen geleid door VRT-nieuwsanker Hanne Decoutere, maar het waren vooral de introductiefilmpjes van elke deelnemer die voor schwung zorgden. Professioneel en feilloos gemonteerd door onze video-afdeling, net als de flitsende terugblik op 2015 in pure animated movie style. Met de belichting en podiumdecoratie gaven we de show nog wat extra cachet.

Veilig netwerken

Na het ‘academische gedeelte’ werden de gasten getrakteerd op een culinair walking dinner. Uiteraard hadden we daarbij oog voor de voedselveiligheid, maar dit jaar ging ook extra aandacht naar de veiligheid in en rond het gebouw. In tijden van verhoogde waakzaamheid en gezien de talrijke aanwezige prominenten geen overbodige luxe. Ook dit aspect van de eventorganisatie hadden we perfect onder controle. Of hoe onze A tot Z-aanpak het nieuwe jaar sprankelend op gang schoot.

We verzorgden het event van A tot Z, van de communicatie tot de organisatie.
Het nieuwe jaar werd zo sprankelend op gang geschoten.