Hoe sluit je het jaar af met al je medewerkers, klanten en leveranciers? Voor BCS Swinnen toverden we één van de bedrijfshallen om tot Swinter Wonderland. In een sfeervol winters Alpendecor genoten de 350 aanwezigen van een gemütliche après-ski, Sankt-Moritz style.

HQ Balen

Opening nieuwe vestiging

+350

Eindejaarsfeest wordt Swinter Wonderland 

Bouw- en constructiebedrijf BCS Swinnen uit Balen in de Antwerpse Kempen beschikt met Swinton sinds enkele jaren over een eigen productieafdeling voor prefabbeton en wapening. De nieuwe productiehallen van het zusterbedrijf waren ideaal om, met het eindejaar in zicht, alle medewerkers, klanten en leveranciers samen te brengen. Speciaal voor die gelegenheid bouwden we één van de hallen om tot Swinter Wonderland. Enter the magic!

High-end event in Alpendecor

De inspiratie voor Swinter Wonderland haalden we in de bergen. We creëerden een bruisende Sankt Moritz vibe in een knusse en warm aangeklede Hütte, met elegante hostesses en twee high-end après-skibars. Eentje richtten we zelfs in op een platform als een VIP-room waar je de exclusieve Swintonic huisgin kon proeven. Het buffet – met raclette, truffelpasta, Swinterburgers en ander lekkers – ademde dezelfde Alpensfeer. Topklasse.

Rode loper voor een geslaagd feestje

Om de ambiance erin te houden en mit viel Spass het eindejaar in te gaan, rolden we de rode loper uit voor een gezellig feestje. Een coverband trapte de party al af tijdens het eten, waarna een DJ de dansvloer in vuur en vlam zette tot in de vroege uurtjes. Na afloop keerde iedereen goedgemutst huiswaarts, met een goodiebag én een flesje Swintonic onder de arm. Het zal dan ook niemand verwonderen dat de klant in zijn nopjes was over de aanpak van onze doorgewinterde event creators.

Winterse groeten uit …

Tot slot nog dit: het Swinton Wonderland thema lieten we ook in de eventcommunicatie terugkomen. De uitnodiging (een postkaartje uit je-weet-wel-waar) en het online registratieplatform waarop de 350 deelnemers zich konden inschrijven, gaven we een toepasselijke Swinterse look-and-feel. Net als de signalisatie op het event. De juiste stijl om van begin tot eind dat wonderlijk winterse gevoel op te roepen.

Aftermovie