Je medewerkers met een goed gevoel de zomer insturen? Voor Jacops, specialist in infrastructuurtechnieken, haalden we onze beste grillskills boven en organiseerden we onder een stralende julizon een dubbele afterwork barbecue overgoten met summer vibes.

BBQ op 2 locaties

Een jaar hard werken... Dat verdient een beloning. Jacops trakteerde zijn medewerkers daarom net voor de vakantie op een barbecue met alles erop en eraan. Speciaal voor de gelegenheid hadden onze eventteams de parking van de vestigingen in Kortrijk en Gosselies omgetoverd in een gezellige loungebar. Zo kon iedereen op een vrijdag na het werk in een relaxte sfeer genieten van een drankje en een grillbuffet. Een dj serveerde de aanwezigen chille beats onder een stralende zon.

Jacopains in the picture

Tijdens de BBQ schoot onze huisfotograaf zonnige plaatjes van de Jacops medewerkers die elkaar een vuistje gaven. Waarom een vuistje? Gewoon voor de fun, maar vooral ook als knipoog naar de employer branding campagne die er straks nog aankomt.

Goodies voor iedereen

Om 22 uur sloten we het personeelsfeest af en gaven we iedereen een goodiebag mee naar huis. Daarin vonden ze een aantal leuke gadgets zoals een coole Jacops sweater. De ideale ‘uitsmijter’ van een heerlijke zomeravond.

Bekijk de aftermovie