Square Group, totaalpartner in de bouw, liet zich recent een nieuwe branding opmeten. Als kers op de taart bouwden ze, net naast hun oude kantoor, een volledig nieuw bedrijfsgebouw. Dé ideale locatie om de rebranding te onthullen aan de medewerkers. Ons eventteam organiseerde het bedrijfsevent met als rode draad alles wat Square is!

Hoofdkantoor
Square Group

+ 100

Going out with a bang

Niemand minder dan Jean-Marie de Buck, de oprichter van Square Group, deelde met een kraan de eerste mokerslag uit aan hun oude kantoorgebouw. Daarna gaf hij nog een inspirerende speech op de nieuwe parking en was het tijd om het kantoor te betreden. De medewerkers trokken onmiddellijk naar de bovenste verdieping voor een receptie met spectaculaire view over de volledige site.

Plenaire sessie

Na de receptie was het tijd voor een boeiende plenaire sessie. De ruimte was volledig ‘Square’ ingericht. Van een vierkant patroon in het tapijt tot rode kubussen waar de mensen op konden plaatsnemen. Op de planning: een interessant panelgesprek tussen oprichter Jean-Marie de Buck en de nieuwe CEO Jan Van Nuffel. We stelden Ilse De Vis aan als moderatrice om het gesprek in goede banen te leiden. Daarna was het tijd voor de première van hun gloednieuwe corporate movie. De sterren van het verhaal? Niemand minder dan hun eigen werknemers. Als afsluiter van het plenaire gedeelte werden ook de nieuwe huisstijl en het ‘We-care’ concept onthuld. Ook hier schitterden de medewerkers als perfecte ambassadeurs op het doek!

Walking dinner & afterparty

Na het serieuzere werk was het tijd voor wat ontspanning. De aanwezigen werden getrakteerd op een heerlijke walking dinner gevolgd door een fijne afterparty. En of de sfeer erin zat … alles draaide vierkant. In dit geval een groot succes dus!

Corporate movie