Naar goede gewoonte nodigde Assuralia in het begin van het jaar alle verzekeringsmaatschappijen uit op zijn jaarvergadering. Eventique verzorgde de organisatie van dit prestigieuze event, een primeur die we meteen tot een goed einde brachten.

B2B-event voor de verzekeringssector

Assuralia, dat alle Belgische verzekeringsmaatschappijen vertegenwoordigt, nodigde in februari zijn leden uit op een receptie naar aanleiding van de jaarvergadering. Het evenement vond plaats in Docks Dome, dé place to be voor B2B-evenementen in Brussel.

De jaarvergadering is voor Assuralia telkens het moment om terug te blikken op het afgelopen jaar én vooruit te kijken naar nieuwe ontwikkelingen in de verzekeringssector. Dat deed CEO Hans De Cuyper dan ook in een bevlogen toespraak voor een publiek van 420 vertegenwoordigers van de verzekeringsondernemingen. Tijdens het gebruikelijke netwerkmoment konden zij daarover nog napraten. Het was ook een goede gelegenheid om de onderlinge banden te versterken en nieuwe contacten te leggen.

All-in organisatie

Eventique organiseerde dit event voor het eerst en maakte er meteen een geslaagde editie van. Ons eventteam liet niets aan het toeval over en zorgde ervoor dat alles piekfijn in orde was. De gasten kregen elk een badge toegewezen, werden verwelkomd in een mooi aangeklede zaal en genoten van een gastronomisch hapje tijdens de walking reception. Een succesvolle editie die voor herhaling vatbaar is. Wij kijken al uit naar de volgende samenwerking in 2020. Succes verzekerd!