Veel zwart en zilver, een misttapijt, kaarsen, een verborgen diamant… Aan mysterieuze sfeer geen gebrek op het personeelsfeest van Engi Talents. Het concept kwam uit de koker van onze eventafdeling Eventique die de feestvierders een onvergetelijke avond bezorgde.

Café Local, Antwerpen

300 aanwezigen

Schitterend live concept

Deze ‘Night to Remember’ was het eerste personeelsfeest onder de vlag van Engi Talents, het vroegere Mides en onderdeel van House of Talents. Het outsourcingbureau van engineering profielen wilde er dan ook iets speciaals van maken. Onze eventteams zochten en vonden een geschikte locatie in Café Local op het Antwerpse Zuid. Die hulden ze in een mysterieuze sfeer. Zo leidde een donkere gang naar de feestruimte waar stijlvolle hostessen de genodigden opwachtten. Onderweg kreeg iedereen een glas champagne aangereikt door handen uit een doekwand. In elk glas zaten kleine nepdiamantjes als versiering. En dat was geen toeval. De avond bruiste van de glittermomenten! Er werd zelfs een echte diamant via een tombola onder de 300 aanwezigen verloot.

Memorabele expo

Het personeelsfeest was voor Engi Talents een mooie gelegenheid om de (nieuwe) medewerkers onder te dompelen in zijn +25 jarige geschiedenis. Onze standenbouwafdeling had hiertoe in de zaal een expo opgesteld met panelen die de grootste Mides/Engi highlights in the picture zetten. Een heuse ‘trip down memory lane’.

Sprankelend feest

Het feest zelf gaven onze teams nog wat extra glans, met aangepaste decoratie, catering, animatie en een knallende party. De avond sprankelde van begin tot eind! Check de aftermovie op eventique.be.