Slim energiebeheer kan bedrijven energie besparen én winst opleveren. Om klanten daarvan te overtuigen, brachten Elindus, MR Solar en HiTE hun klanten samen voor een evenement dat barstte van de energie. Powered by Eventique.

MR Solar Zwevegem

Klantenevent

+160 aanwezigen

3 brands / 1 event

Creative event power

In een volatiele energiemarkt is load balancing – energie opwekken en verbruiken op de meest voordelige momenten – dé manier om energiestromen efficiënt aan te sturen en er winst uit te halen. Energieleverancier Elindus ontwikkelde hiervoor samen met producent van zonnepanelen MR Solar en batterijproducent HiTE een slim beheersysteem: Elion. Op het ‘We will guide you’ event konden klanten komen ontdekken hoe de software precies werkt en wat die hen kan opleveren. Wij leverden de nodige creative event power.

Van save the date tot video

Om de klanten warm te maken voor het evenement bedachten we niet enkel het leidmotief. We werkten ook het bijbehorende beeld uit dat als een rode draad door de eventcommunicatie liep. Van het digitale uitnodigingstraject tot de presentaties en de videoanimatie… De energiestroom gaf het event overal een visuele boost.

Pieken met demo en keynote

Voor de eventlocatie hadden we één van de distributiehallen van MR Solar omgebouwd tot een sfeervolle venue. De 160 gasten kregen er een gevarieerd programma voorgeschoteld. Zo genoten ze van een professioneel gemodereerd panelgesprek, een in-house gemaakte videoanimatie over de werking van Elion, een live demonstratie van het energiebeheersysteem én, als top of the bill, een keynote over ‘pieken op het juiste moment’… bij wielerploeg Lotto DSTNY. De avond werd afgesloten met een walking dinner en netwerkmoment. Een klantenevent inhoudelijk en organisatorisch in goede banen leiden? Daar steken we bij Eventique graag al onze energie in.