Een CEO die zich jarenlang heeft ingezet voor zijn werknemers, die verdient een waardig afscheid wanneer hij met pensioen gaat. Daarom klopte Excent aan bij het team van Eventique. Wij hebben dan ook een tandje bijgestoken om zijn afscheid onvergetelijk te maken. 

Temse

Afscheid CEO

+ 180

Á l’aise feest

Om Dirk een fijn afscheid te geven en op weg te zetten naar zijn volgende avonturen, boekten we een unieke eventlocatie in Temse, Zilte Zoen. Daar werden de gasten ontvangen door onze enthousiaste crew. Daarna was het in spanning afwachten tot Dirk arriveerde op de locatie. Voor hem was het afscheidsfeest een grote verrassing. Na een bedankwoordje werden hij en de genodigden getrakteerd op een echt culinair menu en livemuziek. De avond kreeg het thema ‘Á l’aise: Bonne route Dirk’, in het teken van zijn avontuurlijke reisplannen.

Something to remember

Het afscheidsfeest werd er eentje om in te kaderen, letterlijk dan. De aanwezige klanten en personeelsleden konden hun persoonlijke boodschap voor Dirk achterlaten op een groot canvas dat hij op het einde van de avond mee naar huis kreeg. Zo begon Dirk aan zijn pensioen met een prachtige avond als aandenken aan een geweldige carrière.