Sofico vierde onlangs zijn 30ste verjaardag. Deze mijlpaal liet het bedrijf niet zomaar aan zich voorbij gaan. Om er een onvergetelijk feest van te maken én de medewerkers een blik op de toekomst van het bedrijf te gunnen, vertrouwde het op onze event skills.

 

Ahead of Time

Softwarebedrijf Sofico is gespecialiseerd in financiering, leasing en fleetbeheer. Al 30 jaar ondersteunt het klanten bij het heruitvinden van hun productaanbod en marktstrategie. Om dat te vieren, zocht Sofico onze steun voor het organiseren van een stijlvol verjaardagsfeest. Een uitdaging die wij maar al te graag aannamen

Sofico wilde het event niet alleen aangrijpen om zijn succesvolle verleden in de kijker te zetten. Het wilde ook van de gelegenheid gebruikmaken om samen met de 300 gasten een blik in de toekomst te werpen en even vooruit te kijken in de tijd. Als thema bedachten we daarom ‘Ahead of Time’, dat als een rode draad doorheen de avond liep. Zo gaven we de Handelsbeurs Concertzaal in Gent een futuristische make-over en serveerden we de aanwezigen een ongezien boeiend programma.

Visuele live
storytelling

De toon van de avond werd al meteen gezet door enkele krachtige en, letterlijk, beeldrijke keynotes. Daar had de inbreng van een visual content creator veel mee te maken. Die tekende bij elke boodschap een visueel aantrekkelijk verhaal. Live storytelling of hoe één beeld wel degelijk meer (of toch minstens evenveel) kan zeggen dan duizend woorden.

Applaus voor
de Sofico-band

Dat er bij Sofico getalenteerde mensen rondlopen, was al langer geweten. Maar dat ze ook een eigen band hebben, was voor sommige medewerkers een aangename verrassing. Het optreden van de Sofico-band zette de zaal dan ook in vuur en vlam, en was de absolute apotheose van een geslaagd feestje. En ons cadeau? Wij gaven de jubelaris een vlotte all-in eventorganisatie. Van het concept tot de aankleding van de zaal en de catering, ons eventteam trakteerde Sofico op een gelukkige en onvergetelijke verjaardag!