Eventique organiseerde een vijfdaagse incentive voor dak- en gevelspecialist Eternit, die met haar Top Team Pro-dakdekkers een week lang naar Marrakesh trok. Een uitdaging die het team met succes volbracht. Klaar voor een reis naar de parel van Marokko?

5 dagen

220 klanten

30 activiteiten op maat

1001 nacht

Top Team Pro

Eternit, producent van dak- en geveloplossingen, lanceerde samen met het Top Team Pro kwaliteitslabel ook een bijhorend loyalty programma. Het label verenigt dakwerkers die werken met Eternit-producten en garant staan voor topkwaliteit. Het zijn de ambassadeurs van Eternit, de 'helden van het dak'. Om hen te bedanken voor hun inzet nam Eternit hen mee naar het tot de verbeelding sprekende Marrakesh. Een reis naar Marokko organiseren voor een groep van 220 personen? Dat vraagt om een professionele aanpak. Het bedrijf riep dan ook de hulp in van Eventique, dat deze kans met beide handen greep.

All-in verblijf

Voor ruim 200 klanten en een delegatie van Eternit management en sales werkten we anderhalf jaar aan een uitgekiend weekprogramma met een evenwicht tussen cultuur, natuur en ontspanning. En uiteraard voldoende ruimte om te genieten van het all-inclusive verblijf in het prachtige viersterrenhotel. Om praktische redenen werd een apart programma samengesteld voor de Franstalige en Nederlandstalige gasten. Elke gast ontving een brochure in zijn eigen taal met algemene praktische info en alle activiteiten in detail toegelicht. Het programma ging al meteen van start tijdens de heenvlucht met een Eternit-quiz. De winnaars sleepten een ballonvaart in de wacht om tijdens hun verblijf Marrakesh en de Sahara vanuit de lucht te ontdekken.
 

A la carte

Bij een bezoek aan Marrakesh kunnen enkele must-sees nu eenmaal niet op het programma ontbreken. Zo trokken we ’s avonds met paard en koets naar het bekende centrale plein Djemaa el Fna, wat letterlijk het Plein des Doods betekent, verwijzend naar de executies die er vroeger plaatsvonden. Vandaag gonst het er van de bedrijvigheid. Je kuiert er tussen de eetkraampjes, winkeltjes, slangenbezweerders en straatartiesten. Daarnaast boden we een à la carte programma aan waaruit de gasten zelf een keuze konden maken: een kookworkshop, een VTT-tocht, een ontspannend bezoek aan een Hammam of gaan shoppen in de souks in het centrum van de stad. Voor elk wat wils!