Kerstsfeer, jingle all the way en een vleugje après-ski. Vorkheftruckproducent STILL wou de traditionele eindejaarsdrink voor zijn personeel wat meer toeters en bellen geven om de teamspirit te versterken. Onze teams mochten na afloop alvast het glas heffen op een geslaagd en vooral gezellig event.

Wijnegem

Staff event

+100

Samen klinken op het nieuwe jaar

Een goeie band tussen je werknemers is essentieel voor het goed functioneren van je onderneming. Dat weet ook STILL. In Wijnegem, de Belgische thuisbasis van de leverancier van intelligente oplossingen voor intralogistiek, bracht het in aanloop naar het eindejaar daarom zijn werknemers samen voor een fijne nieuwjaarsdrink. Bedienden, arbeiders en het serviceteam reparatie-en onderhoud. Alle medewerkers waren uitgenodigd om in een informele ambiance met elkaar te klinken op oud en nieuw. 

Gezellig afterwork feestje op het werk

Speciaal voor deze gelegenheid hadden we een van de productiehallen van STILL omgebouwd tot een gezellige kerstmarkt: houten chalets, kerstversiering, statafeltjes en, natuurlijk, een aangepast natje en droogje. Zo trakteerden we de meer dan 100 feestvierders na het werk op een receptie in een sfeervol decor gevolgd door een walking dinner om de honger te stillen. Het streepje jingle bells was de kers op de taart – maar slechts het begin van nog meer sfeer en gezelligheid bij STILL in 2024. Wordt vervolgd.