Orfit Industries, een wereldspeler in het ontwikkelen van medische hulpmiddelen in kunststof, werd 30 jaar en dat wilde het samen met zijn medewerkers en hun familie vieren. Op een mooi nazomer-weekend trokken we naar Durbuy en zetten we met een spetterend familiefeest de kaars op de verjaardagstaart!

Durbuy

30Y Celebration Party

150 families

Event met een strik

De zon scheen, het glamping terrein van Green Fields lag er piekfijn bij en het programma dat ons team had samengesteld beloofde een fijne mix van avontuur en ontspanning voor jong en oud. Kortom, alles was aanwezig om van het verjaardagsweekend van Orfit een knaller te maken. Dat iedereen op de afsluitende party uit volle borst ‘J’aime, j’aime Durbuy …’ zou meezingen, stond in de sterren geschreven.

Voor het hele gezin

Van bij de aankomst was duidelijk dat dit een echt familiefeest zou worden. De luxueuze gezinstenten waren uitgerust met alle comfort, de catering in de resto’s was op smaak van klein en groot, en je kon à la carte kiezen uit een ruim programma – van een adventure in de vallei tot zwembadfun met hippe grooves & beats. Een animator in Indiana Jones-outfit stond de hele dag stand-by, al hadden we ook de nodige signalisatie en hostesses voorzien zodat niemand verloren kon lopen. Iedereen moest bovendien een gepersonaliseerde bracelet dragen om van alle faciliteiten op het domein te kunnen genieten.

A touch of orange party

’s Avonds was het dan tijd voor de kers op de taart: de 30Y Celebration Party. Daarvoor hadden we een orangerie,
op wandelafstand van het kampeerterrein,een oranje toets gegeven – in de stijl van Orfit. Zelfs de weg ernaar toe baadde in een kaarsgloed.
Om er even stralend uit te zien, hadden we voor de gasten bovendien een make-up artist en haarstilist geregeld.
De party zelf was pure ambiance met een fijne portie livemuziek en een DJ die de feestvierders moeiteloos tot in de vroege uurtjes on
the dancefloor hield.