Respectvol omgaan met de natuur. HeidelbergCement draagt alvast zijn steentje bij. Vorig jaar organiseerde het al voor de 4de keer zijn internationale eco-wedstrijd, de Quarry Life Award. Voor de slotceremonie gaf de cementproducent opnieuw groen licht aan ons eventteam.

Bouwen aan
de wereld van morgen

HeidelbergCement is een van de grootste producenten van beton en cement. Het bedrijf bouwt daarmee letterlijk mee aan de wereld van morgen. Tegelijk zet het vandaag ook alles in het werk om zijn ecologische voetafdruk te verkleinen en duurzaam om te springen met de natuur. De Quarry Life Award is daar een mooi voorbeeld van.

Quarry Life
Award show

Al vier edities lang organiseert HeidelbergCement de Quarry Life Award, of kortweg QLA. Met deze internationale wedstrijd wil het wetenschappers en studenten stimuleren om projecten op te zetten die de biodiversiteit in hun (verlaten) groeves helpen te boosten. Elke deelnemer kan een project indienen, voor gelijk welke locatie van HeidelbergCement ter wereld. Zo maken ze kans op één van de acht awards – bijvoorbeeld voor milieu of voor de beste mindset – die naar goede gewoonte uitgereikt worden tijdens een afsluitende awardshow.

Na een succesvolle 3de editie rekende HeidelbergCement opnieuw op ons eventteam voor de organisatie van dit slotevenement. In december verwelkomden we de 400 gasten in de Koninklijke Vlaamse Schouwburg, het stadstheater van Brussel. Niemand minder dan Chris Morgan, een bekend Brits ecologist en filmmaker, was de host en praatte de avond vlotjes aan elkaar.

Event going green

D'M&S Events stond in voor de volledige organisatie van het evenement. De internationale communicatie, de catering, de regie van de awardshow, niets werd door de (groene) vingers van ons team gezien. En natuurlijk letten we er ditmaal speciaal op dat ook onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk bleef. Zo zetten we mee een mooi punt achter alweer een geslaagde editie van de Quarry Life Award.

Op naar de volgende.