Unilin Insulation, onderdeel van de Unilin groep, blaast dit jaar 50 kaarsjes uit. Een gelegenheid die ze niet voorbij konden laten gaan zonder hun key accounts en dealers te bedanken voor het jarenlange vertrouwen. Say no more! We haalden onze expertise en creativiteit boven en organiseerden een gouden jubileumfeest van -letterlijk- het hoogste niveau. 

Atomium Brussel

Key dealers event

+ 200

Iconische locatie

Bij een iconische verjaardag hoort een iconische locatie, eentje in het hart van België. We huurden het Atomium af en staken de bollen in een Unilin jasje. Na de verwelkoming kregen de genodigden een rondleiding doorheen het monument. Een van de bollen toverden we om tot een ware Unilin Expo waar we hun parcours vanaf het prille begin tot nu tentoonstelden. Het thema van het jubileum? 50 years of insulation lovers!

Showtime

Na de rondleiding was het tijd voor het plenair gedeelte. We namen de volledige organisatie en regie van de show in handen. Van de selectie van modératrice en keynote speaker tot de avant-première van hun eigen documentaire over hun 50-jarig bestaan. We sloten de avond af met een knallende party - inclusief livemuziek - in seventies vibe. Een feest om niet snel te vergeten!

Golden ticket

Ook het inschrijvingstraject hebben we tot in de puntjes verzorgd. Zo konden de genodigden zich heel makkelijk registreren via een online formulier in de huisstijl van Unilin. Voor het ontwerp van de uitnodigingen baseerden we ons op het Unilin blauw en feestelijke goud, perfect voor een mijlpaal zoals deze met een gouden randje aan.