Als toonaangevend IT-bedrijf draagt Atos technologie hoog in het vaandel. Met Innovatos brengt ze haar ­medewerkers jaarlijks samen om hen te inspireren met de laatste nieuwe trends. Het Eventique team tekende voor een tech event en omkadering van de bovenste plank.

 

2 game rooms, 7 workshops en een hackaton

220 aanwezigen

Innovatos app met een live overzicht van alle workshops

Innovatie troef

Atos, leider in IT-systeemontwikkeling en consultancy, brengt zijn medewerkers jaarlijks samen voor een innovatieve belevingsdag onder de naam ‘Innovatos’. Bedoeling is om kennis en ervaring te delen en zo het bedrijf en elkaar te helpen groeien. Thema dit jaar was 'Bringing ideas to life'. In zijn nieuwe kantoor in Zaventem kregen de aanwezigen de kans om te proeven van de nieuwste technologieën aan de hand van talloze workshops en demo’s.

Alles in één app

We pakten uit met een programma om u tegen te zeggen. Met maar liefst 2 game rooms, 7 workshops en een hackaton hadden de 220 aanwezigen keuze te over. AI, chatbots, blockchain, deeplearning… Geen trend die niet aan bod kwam. De deelnemers werden bovendien uitgedaagd om zelf de handen uit de mouwen steken en zo hun eigen security cam te maken of een connected Lego truck te bouwen. We ontwikkelden een Innovatos-app met een live overzicht van alle workshops, volgens categorie en met alle praktische info, zodat niemand iets hoefde te missen.