Waar kan je je nieuwe sales- en marketingstrategie beter uit de doeken doen dan op een zuiderse bestemming? Voor Etex, wereldwijde innovator op het gebied van bouwmaterialen, haalden we onze beste organisatieskills boven voor een zonovergoten 3-daagse incentive trip met een vleugje cultuur.

Sevilla

Incentive

+ 100

Onder de Spaanse zon

Wie aan een zuiders land denkt, denkt ongetwijfeld aan Spanje. Om de team- en countrymanagers helemaal warm te krijgen voor de nieuwe aanpak, kozen we voor de bruisende stad Sevilla. Je vindt er de ideale mix tussen business & pleasure. The place to be? Hotel Melia****, een gunstig gelegen zakenhotel met uitgebreide vergaderzalen nabij het historisch centrum. En niet onbelangrijk: dicht bij de luchthaven om alle managers uit de verschillende Europese steden makkelijk te laten invliegen.

Programma & activiteiten

Naast de vele meetings en workshops was er ook tijd om zoals een echte toerist de stad te verkennen. ’s Avonds genoten de managers van een stadswandeling met gids en een diner in een hippe tapasbar. Ook een ritje met de koets naar Real Alcazar, een van ‘s werelds oudste - nog steeds gebruikte - paleizen kon niet ontbreken. Onder het motto ‘save the best for last’ gingen ze de laatste avond dineren in Casa Palacio Salinas, een architecturale parel van formaat. Van een mooie en lekkere afsluiter gesproken!

All fired up

Als thema voor de trip kozen we voor ‘All fired up’. Een verwijzing naar de hete temperaturen in Sevilla én naar de teamleads die nu helemaal fired up zijn om de nieuwe strategieën in hun eigen land te implementeren. Ook qua branding lieten we niets aan het toeval over. We ontwierpen een bijpassend logo dat de baseline verder versterkt en rolden het concept uit in verschillende tools zoals de badges en templates voor de presentaties.

Zelfs het eten en drinken waren all fired up met pittige cocktails en heerlijke spicy foods. De summit van 2024? Die mochten we ondertussen opnieuw in onze agenda noteren. Benieuwd naar welke bestemming het event ons dit keer brengt … Etex, inspiring ways of living én travelling!