Geen betere plaats om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte dan Ibiza. Dat vond BOSS paints ook en dus beloonde het zijn topklanten in mei met een hospitality trip naar ‘het witte eiland’. Met originele activiteiten, unieke locaties en een vlotte organisatie kleurden we deze reis net iets creatiever in… Meer once in a lifetime, quoi.

 

Ibiza

2 x 5 dagen

120 klanten

A party that never stops

Van het vliegtuig op de scooter

Hospitality draait om belonen, motiveren en een goed gevoel creëren. En dat is precies wat we in petto hadden voor de topklanten van Boss paints. Met twee groepen van telkens 60 personen – schilders met partner – vlogen we naar Ibiza waar onze eventmanagers hen trakteerden op een unieke ervaring. Nog maar net geland op het schilderachtige Spaanse eiland ging het met scooters naar het pittoreske Es Cubes voor een koffiepauze. Na de lunch in een van de bekendste beachclubs van het eiland kwam de groep in de late namiddag aan een schitterend gelegen hotel, wereldbekend om zijn dakterras. De beste plek om van de zonsondergang te genieten en heerlijk de nacht in te glijden.

Met de catamaran de zee op

Ibiza is een party bestemming bij uitstek. Maar het zonovergoten eiland heeft véél meer te bieden. Daar lieten we de deelnemers aan deze hospitality trip dan ook graag van proeven. Zo verkenden we Formentera met een luxecatamaran. Snorkelen, zwemmen, zonnen, BBQ,… Het werd een fantastische boottrip. Onze huisdeejay zorgde ondertussen met zijn tunes en beats voor de perfecte soundtrack. ’s Avonds doken we de typisch Spaanse visserskeuken in, een gesmaakt einde van de dag!
 

In een Mehari naar de party

De voorlaatste dag schakelden we onze hospitality service nog een versnelling hoger. Met Mehari’s en 2CV’s trokken we op eilandverkenning. Iedereen kreeg een luxepicknick mee voor ’s middags. Tegen lunchtijd arriveerden we in Tanit Beach, een van de verborgen parels van Ibiza. De ideale locatie voor een gesmaakt diner onder de sterren – en een zwoele afsluitende party in de hippe beachclub. The day after wat chillen in de zon, en iedereen kon volledig relaxt weer het vliegtuig op richting België. Hoeft het gezegd dat we met onze creatieve hospitality aanpak met verve geslaagd zijn voor BOSS paints?