De Gumball 3000 Rally die voor het eerst in zijn 24-jarig bestaan Brugge aandoet? Daar wilden we bij zijn! Onze teams schakelden dan ook met plezier een tandje hoger om dit episch supercar event in onze hometown in goede banen te leiden. En of we de deelnemers en het publiek trakteerden op een unieke belevenis!

Brugge:
't Zand, Markt & Hallen Belfort

+7.500

Primeur voor Brugge

De Gumball 3000 Rally is altijd een lust voor het een oog. De editie 2023 maakte voor het eerst sinds lang weer de oversteek van Groot-Brittannië naar het Europese vasteland. Zo reden de superstars in supercars van de start in Edinburgh over Londen naar Calais. Op weg naar Amsterdam was er dit jaar een stop gepland in Brugge. Op vraag van de organisatie en het stadsbestuur stonden onze teams paraat om het Brugse luik van het event te faciliteren.

Publieke parade & private lunch

We ontvingen de stoet van 100 hyperexclusieve supercars op het Zand, het centrale plein in hartje Brugge. Via de pittoreske straten leidden we de deelnemers, met ronkende namen uit de internationale sport- en de showbizwereld, naar de Grote Markt. Daar kon het publiek de blinkende bolides en bling-bling sterrenparade van dichtbij bewonderen in de daartoe voorziene en afgeschermde zone. De Gumballers zelf, zoals de deelnemers aan de rally worden genoemd, trakteerden we ondertussen op een high-end private lunch in de Hallen van het Belfort. Een locatie die het glamoureuze gezelschap wel kon smaken.

Alles in goede banen

Het weer was zalig, de samenwerking met de stadsdiensten liep op wieltjes en de publieke belangstelling was groot. Bovendien was ook de pers aanwezig – een pluim op de hoed van onze persafdeling. Kortom, met onze lokale eventcrew achter het stuur kende de Gumball 3000 Rally een geslaagde passage in Brugge. Geniet van de aftermovie!