Knokke-Heist en de Zwinstreek hebben een sterke culinaire reputatie en zijn absolute koploper op vlak van gastronomie. Met het tasting event Mise en Plage vond Eventique het ideale recept om die lekkere kant van de kustgemeente te promoten. In stijl.

Toplocatie & topkader

Het strand voor het Casino van Knokke-Heist is een gedroomde locatie voor een verfijnd tasting event als Mise en Plage. Daar wordt speciaal voor de gelegenheid een luxetent van 2000 m2 gezet: de Big Buck. Het is de eerste keer dat deze gigantische constructie in België wordt opgesteld.

Topgastronomie

Voor de allereerste editie slaagden we erin 15 topchefs, bekroond met Michelinsterren en hoge Gault&Millau-noteringen, te strikken. Zij zijn de echte smaakmakers van dit evenement, de beste ambassadeurs van culinair Knokke-Heist en de Zwinstreek.

Smaakt naar meer?

Neem een kijkje op misenplage.be

Toporganisatie

Een topevenement verdient een toporganisatie. Onze teams zetten alles in het werk om van Mise en Plage de perfecte opener van het zomerseizoen in Knokke-Heist te maken.