Juwelenmerk Victoria organiseerde op 6 januari haar jaarlijkse Ontdekkingsdag. D’M&S verzorgde de volledige organisatie, van de communicatie tot de aankleding van de zaal en de ontvangst van de gasten. Het werd letterlijk en figuurlijk een schitterende avond!

Ontdekkingsdag

Victoria, een bedrijf gecreëerd door een voor vrouwen, werkt exclusief samen met consulenten die de sieraden via homeparties bij vrouwen thuis aanbieden. Om een succesvol 2018 te vieren en de nieuwe collectie in avant-première voor te stellen nodigt Victoria al haar consulenten en groeps- en sectorverantwoordelijken uit op een Ontdekkingsdag. Dat event vond dit jaar plaats in de Limburghal in Genk.

Schitterend defilé

Op de eerste zondag van het jaar verzamelden 3000 gasten in Genk voor een magische fashion show waarbij alle aanwezigen zich even in Parijs, Milaan, Londen of New York waanden. Het event ging van start met een feestelijke huldiging op het podium van de consulenten en een terugblik op het afgelopen succesjaar. Daarna volgde een spectaculair defilé – op een 58 meter lange catwalk! – waarbij de modellen de juwelen echt tot leven brachten. Ons eventteam stond in voor de coördinatie en de regie van deze twee uur durende modeshow en bezorgde met een vlekkeloze totaalorganisatie de Victoria fashionista’s een briljante avond. Op naar volgend jaar!